Share |
Nuovo Topic   Rispondi
 Utenti che stanno guardando questo topic:0 Registrati,0 Nascosti e 0 Ospiti - Utenti registrati: Nessuno
Indice del forum -> Kenwood chef in Europa -> Kenwood chef in Inghilterra
PrecedenteInvia Email a un amico.Utenti che hanno visualizzato questo argomentoSalva questo topic come file txtVersione stampabileMessaggi PrivatiSuccessivo
Inviato: 25 Ott 2008 21:37:19  
Stefilla

Bimbyna appassionata
Bimbyna appassionata




Sesso: Sesso:Femmina

Registrato: 28/01/08 10:34
Messaggi: 1671
Stefilla is offline 

LocalitÓ: Napoli





italy

Messaggio Focaccia Bread
Descrizione:
Rispondi citando

Focaccia Bread
Fresh home made Italian bread that is best served warm.


Preperation Time: 25 minutes plus rising

Cooking Time: 20-25 minutes

Tools: Kenwood Kitchen Machine, dough hook

Ingredients Makes: 1 Loaf
350g (12oz) strong plain white flour
2.5ml (Ż tsp) salt
7g sachet (1Ż tsp) fast action dried yeast
210ml (7Żfl oz) lukewarm water
15ml (1 tbsp) olive oil

For the topping
6 fresh sage leaves
Ż red onion, thinly sliced
coarse sea salt or crystal salt
coarsely ground black pepper
30ml (2 tbsp) olive oil

Method
1. Lightly oil a 25cm (10 inch) shallow round cake tin or pizza pan. Place the flour, salt and yeast in the Kenwood Bowl. Using the Dough Hook on minimum speed, gradually mix in the lukewarm water and olive oil to form a soft dough.

2. Knead for 1 minute on minimum and 4 minutes on speed 1, until smooth and elastic. Remove the Kenwood Bowl, cover with lightly oiled clear film and leave to rise in a warm place for about 1 hour, or until the dough has doubled in size.

3. Using the Dough Hook on minimum speed for 30-60 seconds knead the dough to knock back.

4. Transfer to a lightly floured surface and shape into a ball. Roll out into a 25cm (10 inch) circle and place in the prepared tin.

5. Cover with oiled clear film and leave to rise, in a warm place, for about 20 minutes or until almost doubled in size. Using your fingertips make deep dimples over the surface of the dough. Cover and leave to rise for about 10 minutes.

6. Meanwhile preheat the oven to 200░C/400░F/Gas 6. Uncover and sprinkle over the sage leaves, red onion, salt and pepper. Drizzle with the olive oil and bake for 20-25 minutes, or until golden. Cool on a wire rack and serve warm.

_________________
Solo gli utenti registrati possono vedere le immagini!
Registrati o Entra nel forum!

Solo gli utenti registrati possono vedere le immagini!
Registrati o Entra nel forum!



bimby - Thermomix
Torna in cima
Profilo Messaggio privato

Inviato: 25 Ott 2008 21:37:19  
Adv





MessaggioAdv






Torna in cima

Mostra prima i messaggi di:   
Nuovo Topic   Rispondi    Indice del forum -> Kenwood chef in Europa -> Kenwood chef in Inghilterra Tutti i fusi orari sono GMT + 1 ora
Pagina 1 di 1

 
Vai a:  
Non puoi inserire nuovi Topic in questo forum
Non puoi rispondere ai Topic in questo forum
Non puoi modificare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi cancellare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi votare nei sondaggi in questo forum
Non puoi allegare files in questo forum
Non puoi downloadare files da questo forum

Ricette bimby topic RSS feed


Powered by MasterTopForum.com with phpBB ę 2003 - 2013
Creative Commons License
Quest'opera è pubblicata sotto una Licenza Creative Commons.